FAQ

Hvad er Bloggers Lounge?
Bloggers Lounge er et blogunivers for folk der ønsker at blogge, men samtidig gerne vil være en del af et fællesskab. Hos Bloggers Lounge bliver dine indlæg og kommentarer profilerede på vores forside, så alle kan se når du laver nye indlæg, eller kommenterer på andres. Det bliver derfor nemmere at få nye læsere og følgere af din blog, samt opdage nye interessante blogs fra andre bloggere.

Hvad koster det at få adgang til Bloggers Lounge?
Bloggers Lounge er gratis, og vil ikke koste noget at bruge.

Hvordan kan jeg blive en del af Bloggers Lounge?
Ved at klikke på følgende link bliver du sendt direkte til oprettelsessiden. Her fra kan du oprette din blog.

Jeg har allerede en blog, men ønsker at blive en del af Blogges Lounge, kan jeg flytte min gamle blog over på Bloggers Lounge?
Det kan du sagtens. Bloggers Lounge kører på WordPress systemet, som er verdens mest udbredte blogsystem. Har du ikke selv overblik over hvordan du ren teknisk skal flytte din blog til Bloggers Lounge, kan du kontakte os på følgende mail: kontakt@bloggerslounge.dk og så skal vi gerne være behjælpelige med overflytningen.

Skal jeg blogge om noget bestemt for at være en del af Bloggers Lounge?
Bloggers Lounge har intet krav til hvad din blog skal handle om. Du må blogge om alt mellem himmel og jord. Kun din fantasi sætter grænsen. Vi skal dog referere til vores blogpolitik, der fremhæver nogle regler for hvad vi ikke tollerere.

Hvordan tilføjer jeg en Bloglovin knap til min blog?
Bloggers Lounge understøtter naturligvis Bloglovin, hvis man gerne vil tilføje en Bloglovin follow knap til sin blog. Ved at følge vores instrukser, kan du nemt og hurtigt få opsat din knap:

  1. Gå ind på følgende link, og vælg hvordan din knap skal se ud. Tryk på linket “Get this icon!” når du har bestemt dig.
  2. Indtast navnet på din blog, eks. MinBlog.bloggerslounge.dk og tryk search. Når din blog dukker frem, vælger du den i listen neden for.
  3. Der dukker nu en lille stump kode frem, som du skal bruge til at placere knappen på din side. Markér al koden, og kopier den.
  4. Gå nu ind i administrationsdelen på din blog, og vælg menupunktet Widgets, der ligger under menupunktet Udseende, i venstre side.
  5. Træk nu den widget der hedder “Tekst”, over i widgetområdet i højre side, og indsæt den kode du kopierede før. I titelfeltet kan du vælge at skrive en overskrift til din knap, eks. “Følg mig på Bloglovin:”, men det ikke et krav du skriver en overskrift.
  6. Tryk Gem, og nyd din nye Bloglovin knap på forsiden.

Tip: Du kan justere rækkefølgen af dine widgets, og dermed også placeringen af Bloglovin knappen, ved at trække den op eller ned i forhold til de andre widgets, i administrationsdelen hvor du installerede din Bloglovin knap.

Der er lukket for kommentarer.

vertical line
vertical line