Like os på facebook!

Bloggers Lounge er kommet på facebook. Så nu er det ved at være på tide at sprede ordet om sidens tilstedeværelse.

Grundet sidens betastadie længe, har vi haft ventet med at gøre for meget opmærksom på os, men nu begynder siden at se fornuftig ud, og de fleste ting fungerer, så hjælp os med at gøre opmærksom på Bloggers Lounge, og like vores facebook side. Vi vil løbende komme med forslag til blogging, sprede ordet om jeres indlæg, og poste relevante ting om blogverdenen.

Kender i nogen der har en blog et sted, eller drømmer om at starte en blog, så foreslå dem gerne Blogger Lounge, vi ser altid gerne nye bloggere herinde.

Bloggerslounge 1.0

Kære Bloggere

Velkommen til Bloggers Lounge 1.0.
Så lykkedes det at få det nye design online, og vi er meget tilfredse med hvordan det spiller indtil videre.
Der er stadig småting og rettelser der vil blive foretaget rundt omkring, men vi begynder at nærme os hvordan sitet var tænkt fra starten.

En af de helt store ændringer er hvordan indlæg og kommentarer bliver præsenteret på forsiden. Vi har ikke længere to separate lister der viser indlæg og kommentarer. Det hele er nu samlet i én aktivitets strøm, der samler al den nyeste aktivitet på Bloggers Lounge.

Bloggers Lounge tilbyder et vælg af muligheder for at skræddersy din blog som du ønsker, og vi vil inden længe lægge guides op, til hvordan man ændrer forskellige ting som tema, coverbilleder, menupunkter osv.

Bloggers Lounge, der kører på WordPress, er endvidere blevet opdateret til den seneste version 3.6, der udkom for et par uger siden. Vi tilstræber at holde bloggen opdateret med den nyeste software hele tiden, for at mindske risikoen for spam og hackerangreb.

Med den nye WordPress 3.6 følger en række af forbedringer og tilføjelser. Vi vil i nogle blogindlæg over den næste tid, forsøge at lægge vægt på nogle af de nye tilføjelser og ændringer der er blevet introduceret, indtil da kan vi kun opfordre til at man ser den lille præsentation af WordPress 3.6, akkompagneret  af jazz pianisten Oscar Peterson.

 

Menuproblemer løst

Efter nogle ændringer til forsiden, kunne man ikke længere tilgå menupunkterne i toppen. Dette er rettet nu, og man kan igen få adgang til indholdet i menuen.
Endvidere er det nu blevet muligt at overføre sin gamle blog til Bloggers Lounge, uanset om den er af WordPress eller Blogger typen. Har i brug for hjælp til dette, kan i som altid kontakte os her.
Vi arbejder pt. på et grafisk makeover til forsiden, som forhåbentligt vil blive introduceret inden længe.

Velkommen

Vi arbejder på at få bloggen op og køre. Der mangler stadig meget, men selve blogdelen fungerer efter hensigten. Der vil komme masser af ændringer over den kommende tid, så det kan ikke anbefales at style sin blog for meget, da temaer og funktioner kan blive deaktiveret. Forsiden vil ændre udseende og kan risikere at være nede i perioder, da vi retter og fixer ting rundt omkring på hele bloggen. Vi er glade for jer der allerede er begyndt at blogge, men må gøre opmærksom på at vi først satser på en officiel lancering i løbet af december måned.

Vi vil holde jer underrettet her på siden, og opdatere når vi foretager ændringer.

vertical line
vertical line