Bloggerslounge 1.0

Kære Bloggere

Velkommen til Bloggers Lounge 1.0.
Så lykkedes det at få det nye design online, og vi er meget tilfredse med hvordan det spiller indtil videre.
Der er stadig småting og rettelser der vil blive foretaget rundt omkring, men vi begynder at nærme os hvordan sitet var tænkt fra starten.

En af de helt store ændringer er hvordan indlæg og kommentarer bliver præsenteret på forsiden. Vi har ikke længere to separate lister der viser indlæg og kommentarer. Det hele er nu samlet i én aktivitets strøm, der samler al den nyeste aktivitet på Bloggers Lounge.

Bloggers Lounge tilbyder et vælg af muligheder for at skræddersy din blog som du ønsker, og vi vil inden længe lægge guides op, til hvordan man ændrer forskellige ting som tema, coverbilleder, menupunkter osv.

Bloggers Lounge, der kører på WordPress, er endvidere blevet opdateret til den seneste version 3.6, der udkom for et par uger siden. Vi tilstræber at holde bloggen opdateret med den nyeste software hele tiden, for at mindske risikoen for spam og hackerangreb.

Med den nye WordPress 3.6 følger en række af forbedringer og tilføjelser. Vi vil i nogle blogindlæg over den næste tid, forsøge at lægge vægt på nogle af de nye tilføjelser og ændringer der er blevet introduceret, indtil da kan vi kun opfordre til at man ser den lille præsentation af WordPress 3.6, akkompagneret  af jazz pianisten Oscar Peterson.

 

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

vertical line
vertical line