Om Bloggers Lounge

Hvad er Bloggers Lounge?
Bloggers Lounge er et blogunivers for folk der ønsker at blogge, men samtidig gerne vil være en del af et fællesskab. Hos Bloggers Lounge bliver dine indlæg og kommentarer profilerede på vores forside, så alle kan se når du laver nye indlæg, eller kommenterer på andres. Det bliver derfor nemmere at få nye læsere og følgere af din blog, samt opdage nye interessante blogs fra andre bloggere.

Hvad koster det at få adgang til Bloggers Lounge?
Bloggers Lounge er gratis, og vil ikke koste noget at bruge.

Hvordan kan jeg blive en del af Bloggers Lounge?
Ved at klikke på følgende link bliver du sendt direkte til oprettelsessiden. Her fra kan du oprette din blog.

Skal jeg blogge om noget bestemt for at være en del af Bloggers Lounge?
Bloggers Lounge har intet krav til hvad din blog skal handle om. Du må blogge om alt mellem himmel og jord. Kun din fantasi sætter grænsen. Vi skal dog referere til vores blogpolitik, der fremhæver nogle regler for hvad vi ikke tollerere.

Historien bag:
Bloggers Lounge gik online i efteråret 2012, som en reaktion på manglende online fællesskaber i Danmark, der satsede på andet end mode og livsstil. Bloggen skulle henvende sig til alle, og være et frirum hvor meninger, beretninger og holdninger frit skulle kunne deles. Omdrejningspunktet for bloggen er det personlige. Hverdagshistorier, politiske holdninger, religiøse overbevisninger, beretninger fra erhvervslivet eller noget helt andet. Det vigtigste for os er at tilbyde en platform hvor du kan blive hørt. En mulighed for at debattere med et større fællesskab. Bloggers Lounge tror på at anonymitet kan være debatfremmende, så længe en anstændig tone overholdes. Der er derfor intet krav om at man skal fremstå med sin egen identitet.

Holdet bag Bloggers Lounge:
Bloggers Lounge blev startet og administreres af erfarne kræfter indenfor mediebranchen. Vi har adskillige års erfaring indenfor blogfællesskaber, sociale medier, samt webudvikling.

Blogpolitik:
Bloggerslounge forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til, at redigere eller fjerne indlæg, og kommentarer fra blogs så frem de er i strid med gældende lovgivning, indeholder racistiske eller injurierende udtalelser, er skrevet i en særlig grov tone, indeholder stødende sprogbrug, eller udleverer personfølsomme oplysninger.

Du er til en hver tid selv ansvarlig for hvad du publicerer. Bloggerslounge vil ikke stå til regnskab for brud på ovennævnte regler, og skal holdes skadesløs i enhver sag.

Der er lukket for kommentarer.

vertical line
vertical line